Koudum, Beeldhouwcentrum

Hoed en de Rand speelt tijdens de opening van een exposite in het Beeldhouwcentrum.

Koudum, Galerie Lytse Skientme

Galerie Lytse Skientme Hoofdstraat 26, KOUDUM, Nederland

Op 14 augustus, tijdens de zomermarkt met als thema 'muziek', speelt Hoed en de Rand in de Hoofdstraat van Koudum, bij Galerie Lytse Skientme (Hoofdstraat 26). De ingang van de zomermarkt is bij Hoofdstraat 1 (in verband met de coronomaatregelen is er eenrichtingverkeerlooproute in de Hoofdstraat).

Jelle solo op UITFestival Súdwest-Fryslân in Workum

Doopsgezinde Kerk Noord 102, Workum

Workum, de culturele parel van Súdwest-Fryslân, heeft het UIT Festival SWF 2021 uitgesmeerd over twee dagen. Behalve zaterdag 11 september zijn er ook zondag 12 september activiteiten. Een van die activiteiten is de fietsroute. De fietsroute (van te voren opgeven!) neemt de deelnemers mee langs kunst, muziek, monumenten, galeries, acts en jeugdtheater. Op zondagmiddag 12 … Lees verder "Jelle solo op UITFestival Súdwest-Fryslân in Workum"

Gratis

Het beste van Zwervers in Galerie Lytse Skientme in Koudum

Galerie Lytse Skientme Hoofdstraat 26, KOUDUM, Nederland

Op zondagmiddag 13 november treedt het duo Hoed en de Rand om 15.00 uur op in Galerie Lytse Skientme in Koudum. Het duo, bestaande uit Peter van der Steen en Jelle van der Meulen, brengt dan een selectie van de beste gedichten en eigen liedjes die het in de loop der jaren in het programma … Lees verder "Het beste van Zwervers in Galerie Lytse Skientme in Koudum"

€10,00