Koudum, Beeldhouwcentrum

Hoed en de Rand speelt tijdens de opening van een exposite in het Beeldhouwcentrum.

Koudum, Galerie Lytse Skientme

Galerie Lytse Skientme Hoofdstraat 26, KOUDUM, Nederland, Nederland

Op 14 augustus, tijdens de zomermarkt met als thema 'muziek', speelt Hoed en de Rand in de Hoofdstraat van Koudum, bij Galerie Lytse Skientme (Hoofdstraat 26). De ingang van de zomermarkt is bij Hoofdstraat 1 (in verband met de coronomaatregelen is er eenrichtingverkeerlooproute in de Hoofdstraat).

Jelle solo op UITFestival Súdwest-Fryslân in Workum

Doopsgezinde Kerk Noord 102, Workum, Nederland

Workum, de culturele parel van Súdwest-Fryslân, heeft het UIT Festival SWF 2021 uitgesmeerd over twee dagen. Behalve zaterdag 11 september zijn er ook zondag 12 september activiteiten. Een van die activiteiten is de fietsroute. De fietsroute (van te voren opgeven!) neemt de deelnemers mee langs kunst, muziek, monumenten, galeries, acts en jeugdtheater. Op zondagmiddag 12 … Lees verder "Jelle solo op UITFestival Súdwest-Fryslân in Workum"

Gratis

Peter solo op Gluren bij de Buren, Lisse

Gluren bij de Buren zaterdag 7-10-2023 Fazantstraat 94, Lisse, Nederland

Gluren bij de Buren gaat naar buiten De laatste jaren was Hoed en de Rand een graag geziene gast op Gluren bij de Buren in Lisse. Maar in Lisse doen ze het dit jaar anders dan anders, want geheel coronaproof: op zaterdag 25 september 2021 is er 14.00 tot 17.00 uur: het openluchtfestival Gluren bij … Lees verder "Peter solo op Gluren bij de Buren, Lisse"

Gratis

Het beste van Zwervers in Galerie Lytse Skientme in Koudum

Galerie Lytse Skientme Hoofdstraat 26, KOUDUM, Nederland, Nederland

Op zondagmiddag 13 november treedt het duo Hoed en de Rand om 15.00 uur op in Galerie Lytse Skientme in Koudum. Het duo, bestaande uit Peter van der Steen en Jelle van der Meulen, brengt dan een selectie van de beste gedichten en eigen liedjes die het in de loop der jaren in het programma … Lees verder "Het beste van Zwervers in Galerie Lytse Skientme in Koudum"

€10,00

Hoed en de Rand in Middelburg

De Drvkkery Markt 51, Middelburg, Nederland

In het kader van de Poëzieweek treedt Hoed en de Rand op zaterdagmiddag 28 januari in boekwinkel (en meer) De Drvkkery. (tijd wordt nog bekend gemaakt)

Gluren bij de Buren Lisse

Gluren bij de Buren zaterdag 7-10-2023 Fazantstraat 94, Lisse, Nederland

In 2023 doet Hoed en de Rand weer mee aan Gluren bij de Buren in Lisse. Zowel op zaterdag 7 als op zondag 8 oktober speelt het duo tussen 13:30 en 17:30 uur in een huiskamer in Lisse een zselectie uit hun repertoire van liedjes en gezongen gedichten over de zee, de liefde en meer.

Gratis

Gluren bij de Buren Lisse

Gluren bij de Buren Lisse zondag 8-10-2023 Scheepmakerskade 28, Lisse, Nederland

In 2023 doet Hoed en de Rand weer mee aan Gluren bij de Buren in Lisse. Zowel op zaterdag 7 als op zondag 8 oktober speelt het duo tussen 13:30 en 17:30 uur in een huiskamer in Lisse een selectie uit hun repertoire van liedjes en gezongen gedichten over de zee, de liefde en meer.

Muzikale Kerstwandeling Noordwijk

Ook in 2023 doet hoed en de Rand weer mee aan de Muzikale Kerstwandeling in Noordwijk. Voor dit evenement stellen ruim 30 huiseigenaren in  Noordwijk Binnen hun woning geheel belangeloos ter beschikking voor muziek en de echte kerstsfeer. Hoed en de Rand speelde jaren op hetzelfde adres in de Voorstraat, maar die locatie is niet … Lees verder "Muzikale Kerstwandeling Noordwijk"

Gratis